Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hayatından çok etkilendiği bir kadın var!

Demet Özdemir’in hayatından çok etkilendiği bir kadın var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye gitti. Oyuncu, önce instagram’dan tanıştıklarını sonra da arkadaş olduklarını ilk kez açıkladı. Demet Özdemir, arkadaşının hayatında çok fazla etkilendiğini ifade etti. Peki kimdir Yasemin Sakallıoğlu?

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Sakallıoğlu, liseden mezun olduktan sonra bankacılık yaptı. Daha sonra videoları ile sosyal medyada bir anda gündem oldu. Eğitimini tamamlamak için İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünde okuyan Yasemin Sakallıoğlu, sosyal medyada yer alan komik videolarla ünlendi.

Demet Özdemir'in hayatından çok etkilendiği bir kadın var! 8

Bu videolar sayesinde fenomen haline gelen Sakallıoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle birlikte oyunculuğa da adım attı. Ardından Jet Sosyete’de Kumsal karakteri ile bir anda sevilen oyuncu, şimdilerde gösterileri ile sahnede yer almaya devam ediyor.

Demet Özdemir de arkadaşını sahnede izlemenin keyfini yaşadı. Oyuncu yaptığı açıklamada da Yasemin Sakallıoğlu’ndan gurur duyduğunu ifade etti.

Demet Özdemir, şöyle konuştu: “Yasemin’i izlemeye geldik. Çok gururlandım. Bir kadının bir başarı hikayesi. Bu yolculuğu gerçekten çok etkiledi beni. Zaten biz instagram’dan tanışıyorduk onunla. Arkadaş da olduk sonrasında. Gerçekten çok gurur vericiydi. Herkesin şahit olduğu bir hikaye olduğu için bu ben de ortak olduğum için mutlu oldum. Bütün kadınların hikayesi çok ayrı ve çok başarı dolu.”

Demet Özdemir'in hayatından çok etkilendiği bir kadın var! 9

Demet Özdemir, instagram hesabından da paylaşımda bulunarak gurur duyduğunu belirtti. Oyuncu, “Alkışların en büyüğü sana gelsin bu akşam. Gurur duydum, nicelerine, hep böyle parla” şeklinde bir not yazdı.

Kendi hayatında güzel bir dönem yaşadığını ifade eden oyuncu, “Kendi işinde, aile hayatında güzel hayaller kurup onun peşinde koştuğum zaman zaten karşılığını alıyorsun” diyerek de hayatın kendisi için ne anlama geldiğini belirtmiş oldu.

Bugüne kadarki hayat yolculuğunda yaptıklarının karşılığını aldığını belirten oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini de sözlerine ekledi.