Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran uzun saçlarını özledi!

Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran uzun saçlarını özledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin sosyal medyada reyting rekoru kıran dizisi Kalp Yarası’nda, Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel ile birlikte rol alan Merve Çağıran dizide canlandırdığı ‘Hande’ karakteriyle izleyiciyi sinir etmeyi başarıyor.

Performansıyla beğeni toplayan ve sosyal medyada oyunculuğu hakkında övgü dolu pek çok yorum yapılan Merve Çağıran, uzun saçlı başladığı Kalp Yarası dizisinde, bir süre önce kısacık kestirdiği saçlarıyla izleyici karşısına çıktı.

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı takipçilerine ‘Eski saçlarını özledi’ dedirtti. Sosyal medyadan uzun saçlı olduğu eski fotoğrafını paylaşan Merve Çağıran ‘Bu saç yıpratıyorsun ama seni çok özledim ya’ yazdı.

Kalp Yarası'nın Hande'si Merve Çağıran uzun saçlarını özledi! 9

Oyuncu öte yandan Women’s Style Dergisi’nin Kasım sayısına kapak oldu. Dergide ünlü oyuncudan ‘Güzelliği ve yeteneği ile ilgi odağı’ sözleriyle bahsedildi. Merve Çağıran, dergiye verdiği çarpıcı pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Kalp Yarası'nın Hande'si Merve Çağıran uzun saçlarını özledi! 10

Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan Merve Çağıran paylaşımlarıyla takipçilerinden çok sayıda beğeni ve övgü dolu pek çok yorum aldı.

Kalp Yarası'nın Hande'si Merve Çağıran uzun saçlarını özledi! 11