Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yargı dizisinde böyle ters köşe görülmedi!

Kanal D’nin Yargı dizisinde böyle ters köşe görülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı Yargı dizisinin sekizinci bölümünün final sahnesinde şoke eden bir gelişme yaşandı. İnci karakterini öldürmekle suçlanan Engin mahkemede suçlu olmadığını, suçu babası Yekta Tilmen’in işlediğini itiraf etti.

Bu gelişme dizinin hayranları için de büyük bir şok oldu. Senarist adeta ters köşe yaparak tüm hikayeyi etkileyecek bir adım atmış görünüyor… Uğur Polat’ın canlandırdığı avukat Yekta Tilmen ile oğlu Engin Tilmen arasındaki sıkıntılarda bu bölümde daha çok ortaya çıktı.

İnci’nin ölümünde masum olduğunu söyleyen Engin karakterinde Onur Durmaz da çok başarılı işler yapmaya devam ediyor. Dizi hayranlarının gözdesi olan Engin, hikayenin kilit noktasında.

Yargı dizisinin sekizinci bölümünde kafalar fazlasıyla karıştı. Kimin katil olduğu konusu yine tartışılmaya başlandı.

Kanal D'nin Yargı dizisinde böyle ters köşe görülmedi! 7

Engin’in babasına olan nefreti net bir şekilde gözüktü. Engin, kendini aklamak için mi suçu babasına attı, yoksa ona olan kin ve nefreti mi Engin’i bu raddeye getirdi? Ya da katil Yekta Tilmen olabilir mi?

İşte bu sorular izleyicilerin aklını kurcalıyor. Yargı dizisinde hikaye içinde hikaye var. Bu durum da ekran başına geçenlerin ilgisinin ve merakının artmasına neden oluyor.

Yargı dizisi her geçen bölüm biraz daha izleyiciyi kendisine bağlıyor ve Kanal D’de pazar akşamları bu güçlü ilgiden çok memnun görünüyor.