Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde başrol değil ama izleyici ona hayran kaldı!

Yargı dizisinde başrol değil ama izleyici ona hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisinde ilk 8 bölüm yayınlandı. Dizinin hayranları uzun süredir başrolleri paylaşan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başarılarında bahsediyor. Sosyal medyada hem hikayesi hem başrol uyumu hem de oyunculuk performansları ile övgü alan bir dizi Yargı…

Reytingleri de çok iyi gelen dizinin Teşkilat gibi etkili bir TRT1 yapımı ile yarış halinde olması da çok önemli bir başarı olarak dikkatleri çekiyor. Yargı dizisinde haftalar geçtikçe bir isim de daha çok öne çıkmaya başladı.

Dizide dikkat çeken isim Mehmet Yılmaz Ak… Canlandırdığı Savcı Pars Seçkin karakteri ile ilgi odağı olan oyuncu, performansı ile hayranlarını mest ediyor.

Yargı dizisinde başrol değil ama izleyici ona hayran kaldı! 9

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında dizinin izleyicilerinin Pars karakterini haftalar ilerledikçe daha çok benimsediklerini ve övgülerde bulunduklarını görebilirsiniz.

“Savcı Pars bu bölüm çok iyiydi” diye yorum bırakan birçok dizi hayranı bulunuyor. 8. bölümü geride kalan dizide Pars karakterinin kendisini gıcık ettiğini ama dürüstlüğünden de çok memnun kaldığını belirten izleyiciler de var.

“Pars karakterine gün geçtikçe hada çok hayran oluyorum” diye yorum bırakan izleyiciler, karakterin iyi davranışlarını da öne çıkartıyor. Ceylin ve Ilgaz karakterlerinden sonra Pars’ın da öne çıkması Yargı dizisinin hikayesinin ne kadar etkileyici olduğunu da anlatıyor.