Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci’nin Kulüp’teki Selim Songür performansı yeni bir dizi için ilham olur mu?

Salih Bademci’nin Kulüp’teki Selim Songür performansı yeni bir dizi için ilham olur mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli yerli dizinin çok başarılı bir iş olması son dönemin sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi olmasını sağladı.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç şimdiye kadar en çok öne çıkartılan isimlerdi. Ancak diziyi izledikten sonra birçok kişi için Selim Songür karakterine hayat veren Salih Bademci öne çıkartıldı. Oyuncu hakkında birkaç gündür sosyal medyada binlerce övgü dolu paylaşım yapıldı.

Büyük hayalleri olan ve yeni bir eğlence dünyası yaratmak adına da risk alan müzisyen kimliği ile Selim Songür, Kulüp dizisi ile akılda kalıcı bir karakter oldu. Zeki Müren esintisi verdiği izlenimini de alan izleyiciler, sosyal medyada bu karaktere duydukları hayranlığı dile getiren birçok paylaşımda bulundu.

Salih Bademci'nin Kulüp'teki Selim Songür performansı yeni bir dizi için ilham olur mu? 6

Selim Songür’ün kendi hikayesine odaklanan bir dizi yapılsa Salih Bademci hayranlarının bu diziyi heyecanla takip edeceklerini de hemen belirtelim. Kulüp dizisi içindeki bir karakterden yeni bir proje çıkar mı bilinmez. Ancak Salih Bademci benzer bir rolle mutlaka yakında yapımcılar tarafından teklif alacaktır.

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada verilen emeğe değen bir yapım olduğunu söyledi. Kulüp dizisinde çalışan herkesin çok mutlu olduğu değerlendirmesi yapan Salih Bademci, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Verilen her emeğe değmiş bir iş olduğunu düşünüyorum. Herkesin gönlünün çok rahat olduğunu hissediyorum. Herkesin çok mutlu olduğunu hissediyorum, içinde bulunan ve çalışan herkesin. Şahane bir süreçti. Zaten içerdiği konu ve atmosfer itibariyle herkesin izlemekten zevk alacağı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyen herkesin çok mutlu olacağına eminim.”

Salih Bademci'nin Kulüp'teki Selim Songür performansı yeni bir dizi için ilham olur mu? 7

Asude Kalabek ise dizide Raşel isimli bir karaktere hayat verdi. Dizinin en yaramaz ve ele sığmaz ismi olarak öne çıkan Raşel karakterinde oyuncu çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Bu dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir kapıyı aralayan ve bundan sonra da birçok teklif alması beklenen genç oyuncu, dizideki sürecin kendisi adına çok zor olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Zor geçti, çok zor geçti. Başka bir insan oldum” diye konuştu.