Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yargı dizisinde ilgi patlaması yaşanıyor!

Kanal D’nin Yargı dizisinde ilgi patlaması yaşanıyor!

tarafından ker_def

Yargı, Pazar gününün galibi oldu ve yaşanan ilgi patlaması da herkesin dikkatini çekti. Dizi daha önce de birincilikler elde etti ama bu sefer çift haneli oranlarla gelen bu başarı daha fazla konuşuluyor.

İlgiyle izlenen dizi yine 13 Aralık Pazar akşamı milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitledi… İzleyicilerin yine heyecan dolu sahnelerle bir dakika bile başından kalkamadığı Yargı dizisinin AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde etmesi tesadüf değil… Teşiklat dizisinin bir hayli önünde birincilik elde eden Yargı’ya yönelik bu ilgi patlaması, reytinglere yansımış oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başarılı performansları ile sosyal medyayı da fazlasıyla etkileyen Yargı, artık Pazar akşamlarının bir numaralı dizisi olma yolunda ilerliyor. Önümüzdeki haftalarda çift haneli reytingler gelmeye devam ederse Teşkilat isimli TRT1 dizisinin yeniden birincilik elde etmesi zorlaşacak.

Kanal D'nin Yargı dizisinde ilgi patlaması yaşanıyor! 8

Sosyal medyanın da gündemini değiştiren dizi için, #Şüphe ve #yargı etiketleri kullanılarak binlerce tweet atıldı. Yargı yine gündemi meşgul etti ve en çok konuşulan konular arasına girdi. Diziye yönelik ilgi patlamasının altında senaryonun çok başarılı şekilde ilerlemesi gösteriliyor.

Sema Ergenekon 2 yıl boyunca Adliye Sarayı’na giderek izlediği davalardan edindiği tecrübelerle bu hikayeyi oluşturdu. Hakimler, savcılar ve avukatlarla görüşmeler yapan Sema Ergenekon’un ne kadar başarılı bir iş ortaya çıkardığı da gelen reytinglerden anlaşılıyor.

Yargı dizisinde ilk başladığında hikayenin bu kadar etkili devam edip edemeyeceği kuşkusu vardı. İzleyiciler ilerleyen bölümde senaryo sıkıntıları yaşanabileceğini de düşünüyordu. Ancak böyle bir şey olmadığı gibi, hikaye daha da etkili hale geldiği için de ilgi artışı yaşanıyor.

Kanal D'nin Yargı dizisinde ilgi patlaması yaşanıyor! 9

Yargı dizisi bir yapımın senaryosunun ne kadar önemli olduğunu, hikayenin gidişatının izleyicileri ekranda tutacak en önemli konu olduğunu da bir kez daha ispatladı… Yargı dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncuları arasında şu isimler yer alıyor: Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş,

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Bakalım 14. yeni bölüm yine birincilikler ve yine yüksek reytingler getirecek mi? İzleyip, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.