Ana sayfa Dizi Haberleri Destan birinci ama Masumlar Apartmanı için henüz her şey bitmedi!

Destan birinci ama Masumlar Apartmanı için henüz her şey bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece bir düğün değil, Masumlar Apartmanı’nda başka bir şey oluyor! TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin şimdiye kadar 50 bölümü ekrana geldi ve 51. bölümde de önemli gelişmeler izleyicileri şaşırtacak.

Esat ile Gülben’in düğün töreni ile birlikte dizide hem mutlu bir an yaşanacak hem de hikaye çok farklı bir noktaya doğru sürüklenecek. Belki Gülben yeni hayatında birçok olayı ve duyguyu bir arada yaşayacak ama, asıl Safiye’ye ne olacağı konusu daha çok dikkat çekecek.

Çünkü Safiye sadece kardeşini kaybetmiyor, evdeki oyun arkadaşını da kaybediyor… Gülben’in artık yanında olmayacağı gerçeği ile yüzleşen Safiye için çok duygusal kırılmalar yaşanacak.

Safiye ile Naci arasında yaşanacakların da daha fazla öne çıkacağı bölümler göreceğiz. Gülben gibi Safiye de aşka mı tutunacak yoksa kendi karanlığı içinde kalmaya devam mı edecek?

Destan birinci ama Masumlar Apartmanı için henüz her şey bitmedi! 8

Masumlar Apartmanı dizisinin 51. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda önemli mesajlar var. Safiye diyor ki, “Ben oyun arkadaşımı kaybediyorum. Hayatımın her anının tanığını kaybediyorum.”

Kardeşlerin duygu yüklü anlarının yaşanacağı Masumlar Apartmanı dizisinin son dönemde düşmekte olan reytingleri de önemli bir sorun… Diziye olan ilgi Destan isimli projenin atv’de başlaması ile birlikte azaldı.

Bunun etkileri de reytinglerde gözüküyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki değişim dalgası Destan ile olan birincilik mücadelesinde ona güç katabilir.

Destan birinci ama Masumlar Apartmanı için henüz her şey bitmedi! 9

Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Destan belki birincilikleri ele geçirdi ama Masumlar Apartmanı için henüz her şey bitmedi…

Dizideki hikayenin umuda ve farklı olaylara doğru sürüklendiği bir noktada, izleyiciler yeniden TRT1 ekranına dönebilir. Bu değişimin gücü ile birlikte, dizinin hayranları psikolojik sıkıntılı sahnelerden daha çok umutlu ve güzel anlar izleyebilir. Bu tür sahnelerin dizinin yeniden yükselişini sağlaması da bekleniyor.