Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi oyuncularının dengesini bozan durumlar!

Kalp Yarası dizisi oyuncularının dengesini bozan durumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin çekimleri 10 Mayıs 2021 tarihinde Antakya’da başladı. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Mahir Günşıray, Şenay Gürler gibi önemli isimleri başrolde buluşturan dizi güçlü bir dram hikayesini izleyici ile buluşturuyor.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi için uzun süredir yoğun bir emek harcayan oyuncular hem bu yoğunluk hem de Antakya’nın kendine has ortamı nedeniyle bazı sıkıntılar yaşıyor. Dizinin oyuncuları İstanbul dışındaki bir iş olması nedeniyle hem duygusal anlamda zorluklar yaşıyor hem de Antakya’nın meşhur yemekleri nedeniyle de kilo sorunları ile karşı karşıya kaldı.

Dizide Hande karakterini canlandıran Merve Çağıran, duygusal anlamda sevdiklerini çok özlediği için artık sık sık İstanbul’a gelmek durumunda kaldığını söyledi. Oyuncu, haftada bir annesini ve arkadaşlarını görmek için uçakla seyahatlere katlanmak durumunda kalıyor.

Kalp Yarası dizisi oyuncularının dengesini bozan durumlar! 7

Merve Çağıran bunun yanı sıra Antakya’nın meşhur yemekleri nedeniyle de kilo sorunu yaşıyor. Kilo konusunda dengeyi bir ara kaybeden ve 5 kilo alan oyuncu, artık yediklerine çok dikkat çekiyor.

İstanbul’da Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu yanında taşıdığı küçük bavul ile de dikkat çekti. Antakya’da 5 kilo aldığını ve yediklerini dikkat etmek zorunda olduğunu anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Beslenme alışkanlıığı nedeniyle kullanmam gereken şeyler var, onları yanımda taşımam lazım. Temizlik gibi bir şey. Bir hastalığım yok. Sadece biraz daha dikkat etmeye başladım. Antakya’yı biliyorsunuz. Artık yemeğe dayanıyorum, ilk gittiğimde dayanamıyordum. Çok kilo aldım, 5 kilo aldım. İki kilosunu verdim.”

Antakya’nın yemeklerine kendisini kaptıran ve 5 kilo alan oyuncu hala bu konuda sıkıntılar yaşıyor. 2 kilo veren Merve Çağıran, 3 kiloyu vermek için de beslenmesine dikkat ediyor. Yılbaşına kadar 3 kilo vermek gibi bir hedefi olduğunu belirten oyuncu, saçlarını da uzatmaya başladı. Oyuncu, ayrıca yılbaşını da set olmayacağı için İstanbul’da geçireceğini ifade etti.