Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi haftalardır uğraştı ve sonunda Gönül Dağı’na çelme taktı!

Kardeşlerim dizisi haftalardır uğraştı ve sonunda Gönül Dağı’na çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi bu sezon birincilik elde etme konusunda pek şanslı değildi. TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin tüm kategorilerde birincilikler elde ettiği çok başarılı bir dönem yaşanıyor.

İlk sezonda da büyük işler başaran Gönül Dağı’nı zaman zaman tüm kişiler kategorisinde geçmeyi başaran Kardeşlerim, birincilik elde edebiliyordu. Yeni sezonda ise bu konuda dizi ilk kez rakibine çelme takmayı başardı.

6 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 27. bölümü tüm kişiler kategorisinde birinci sırada yerini aldı. Gönül Dağı’nı küçük bir farkla geride bırakmayı başaran Kardeşlerim için bu çok önemli bir gelişme.

Gönül Dağı gibi etkili bir yapımı hem de reyting yükselterek geçmek atv dizisi adına önemli bir başarı olarak görülmeli… Dram yapımı olan Kardeşlerim, etkili hikayesi ile sürekli yükselen bir izleyici ilgisine sahip.

Kardeşlerim’in elde ettiği bu önemli birincilik başarısı gelecek haftalarda da tekrarlanır ise şaşırmamak gerekiyor.

AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük reytingler alan Kardeşlerim, bu gruplarda ikincilik ile yetinmek durumunda kaldı.

Kardeşlerim dizisi 13 Kasım Cumartesi akşamı 28. bölümü ile yayında olacak. Gönül Dağı ise gelecek hafta ekranda yok. TRT1’de Türkiye ile Cebelitarık arasında oynanacak futbol maçı yayınlanacak. Bu durum da Kardeşlerim dizisinin bir kez daha birincilik almasını sağlayabilir.