Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılık konusu reytingleri düşürdü!

Gönül Dağı dizisinde ayrılık konusu reytingleri düşürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gönül Dağı dizisinde reyting düşüşü şaşkınlık yaşattı! Cumartesi reyting rekabetinin bir numarası konumunda olan TRT1’in Gönül Dağı dizisinin küçük bir reyting düşüşü birinciliğe mal oldu… Dizinin tüm kişiler kategorisinde birinciliği Kardeşlerim dizisine kaptırması bu sezon ilk kez yaşanıyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başarılı performansları ile başrolde yer aldıkları TRT1 dizisi, AB ve ABC1 gruplarında da bir miktar gerileme yaşadı. Bu iki kategoride birinciliğini açık ara farkla sürdüren dizide izleyici ilgisinin bir miktar düşmüş olması dikkatlerden kaçmadı.

Geçen hafta ABC1 kategorisinde iki haneli reytinglere ulaşarak Teşkilat ve Camdaki Kız dizilerinin başarısını tekrarlayan Gönül Dağı, bu hafta herkesi şaşırtan bir düşüş yaşadı.

Dizi hayranları en çok da Dilek ile Taner karakterleri arasında yaşanan ayrılık konusunun rahatsızlık verdiğini belirtiyor. Dilek karakteri sürekli bir ayrılma, gitme ruh halinde yaşıyor. Senaristlerin oluşturduğu bu ortam sosyal medyada eleştiriliyor. Bu durum diziye çok kaybettiriyor.

Aslında senaristler bu noktada büyük hata yapıyor. İzleyiciler ayrılık hikayesinden artık bıktı. Şimdi onları geleceği taşımak lazım.

Gönül Dağı dizisinde ayrılık konusu reytingleri düşürdü! 3

Dizinin 40. yeni bölümünde izleyicilerin çok istedikleri o sahneler gerçekleşecek. Taner ve Dilek evlenecek.

İki karakterin birlikte bir hayatı paylaşması ve farklı konular ile de dizinin zenginleştirilmesi daha iyi olacak gibi gözüküyor.

İzleyiciler ve azalan ilgi durumu, sosyal medyada yapılan eleştiriler senaristlere önemli veriler sunuyor. Yapım ekibinin bu durumu da dikkate alarak senaryoyu yazdıkları tahmin ediliyor.

İşte 40. bölümde izleyicilerin isteklerinin gerçekleşeceğini gösteren görüntüler: