Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Mahkum dizisine bir yıldız adayı katıldı!

Fox TV’nin Mahkum dizisine bir yıldız adayı katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak yeni dizilerden birisi de Mahkum… Onur Tuna ile Seray Kaya’nın başrolünde yer alacağı Mahkum dizisi etkili bir hikaye ile geliyor..

Masumiyetini kanıtlamaya çalışan bir savcının hikayesini izleyeceğimiz dizi, Innocent Defandant uyarlaması olacak. Fox TV’nin 2022 yılında izleyicilerle buluşturması beklenen projenin çekimlerine başladı.

Dizinin ekibine son katılan isim ise Gürberk Polat oldu… Birçok izleyici genç oyuncuyu Babil isimli dizideki Mert karakteri ile hatırlayacaktır. Bu yapımda çok iyi bir çıkış sergileyen Gürberk Polat, 2019 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim.

Benim Tatlı Yalanım, Babil ve Kahraman Babam dizilerinde tecrübeler kazanan oyuncu, ayrıca sinema filmleriyle de dikkat çekti.

Kırk Yalan, Ben Bir Denizim ve Kimya isimli filmlerde de izlediğimiz oyuncu, geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak tanımlanıyor.

Gürberk Polat, yeni sezonda Mahkum dizisinin kadrosunda yer alarak önemli bir adım atmış oldu. Dizi eğer başarılı bir çıkış yapar ise bu durum genç oyuncunun kariyerinde iyi bir zıplama yaşamasını da sağlayacaktır.

Mahkum dizisinin kadrosu da etkili isimlerden oluşturuldu. İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Hakan Salınmış, Nihal Koldaş, Muherrem Türkseven, İrem Deniz, Alperen Aldanmaz ve Barış Aksavaş da hikayede yer alacak diğer oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.