Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı ve Gönül Dağı izleyicileri bu habere çok üzülecek!

Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı ve Gönül Dağı izleyicileri bu habere çok üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicilerini üzecek bir haber var. Fanlarının büyük bir merakla yeni bölümünü beklediği Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı ve Gönül Dağı dizilerinin bu hafta sonu yayınlanacak bölümleri ekrana gelmeyecek. Sebebi yılbaşı ertesi olması.

Yılbaşı tatili sebebiyle birçok dizi ekrana gelmeyecek. 1 Ocak Cumartesi akşamı ekranın karşısına geçecekler maalesef dizileriyle karşılaşamayacak. Cumartesi akşamları yayınlanan ATV dizisi Kardeşlerim ve TRT 1’de ekrana gelen Gönül Dağı, yılbaşı tatili sebebiyle yeni bölüm yayınlamayacak. Bu dizilerin yerine film ekrana gelecek.

Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı ve Gönül Dağı izleyicileri bu habere çok üzülecek! 8

Pazar akşamı da durum aynı. Her pazar akşamı izleyicilerin heyecanını doruğa taşıyan TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D dizisi Yargı izleyiciyle buluşmayacak. Sebep yine yılbaşı tatili.

Ancak Yargı ile ilgili farklı bir durum var. Çünkü başrol oyuncusu Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Oyuncunun karantinaya girmesiyle dizi seti de çekimlere ara vermek zorunda kaldı.

Kardeşlerim, Teşkilat, Yargı ve Gönül Dağı izleyicileri bu habere çok üzülecek! 9

Kanal D’den yapılan duyuruda Yargı dizisinin 9 Ocak Pazar günü 15. bölümünün yayınlanacağı açıklandı. Pınar Deniz’in hastalığı nedeniyle iki hafta ara veren Yargı dizisinde ekip biraz dinlenme fırsatı bulacak.

Öte yandan Pınar Deniz ile sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Çiftin yaptırdığı test pozitif çıkınca kendilerini karantinaya aldılar. Bilindiği üzere Yiğit Kirazcı da Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alıyor…