Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma setinde anne-kızın fotoğraf merakı izleyiciyi güldürdü!

Yasak Elma setinde anne-kızın fotoğraf merakı izleyiciyi güldürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezona bomba gibi giren Fox TV’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma, 5. sezonuyla da çok izleniyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’lı kadrosuna yeni sezonda, Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz’ı da dahil eden dizi senaryosundaki absürt yanlarla kimi zaman eleştirilse de seyirci pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’dan vazgeçemiyor.

Medyapım’ın en iddialı yapımlarından biri olan Yasak Elma’nın setinden, oyuncuların yaptığı sosyal medya paylaşımları da zaman zaman gündem oluyor.

Dizide ‘Yıldız’ karakterini canlandıran Eda Ece sette, annesi ‘Asuman’ rolündeki Melisa Doğu’ya poz verdi ve ortaya güzel kareler çıktı.

Yasak Elma setinde anne-kızın fotoğraf merakı izleyiciyi güldürdü! 8

Eda Ece paylaşımına ‘Sette @melisadogu olmasa fotoğraf çekmek hiç bir zaman aklıma bile gelmez. Dur dedi ışık güzel dedi ama yerimde duramadığım için sinir oldu, zor poz verdim anca bu! Fotoğraf zor iş, bana kamera verin! Bu eteği sevdim teşekkürler”. yazdı

Yasak Elma setinde anne-kızın fotoğraf merakı izleyiciyi güldürdü! 9

Melisa Doğu da Eda Ece’nin paylaşımının altına; ‘Benim hareketli kızım’ yorumunu yaptı. Yasak Elma dizisinde eğlenceli diyaloglarıyla sık sık izleyiciyi gülme krizine sokan anne kızın sosyal medyada ki diyaloğu da takipçilerini eğlendirdi.