Ana sayfa Sosyal Medya Elbet Bir Gün güzel başladı ama izleyici tetikte!

Elbet Bir Gün güzel başladı ama izleyici tetikte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin en yeni dizisi Elbet Bir Gün, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Çarpıcı hikayesi ve dikkat çekici kurgusuyla dikkat çeken dizi ilk bölümüyle izleyiciden güzel not aldı. Reytinglerde de hiç fena olmayan sonuç elde etti. Ancak izleyici, yeni dizilerine fazla şans vermeyerek final yaptırmasıyla sabıkalı yayıncı kanal Fox TV yüzünden bir hayli endişeli.

Başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün yer aldığı Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Son dönemin başarılı başrol oyuncularının yanı sıra genç ve yetenekli oyuncu Helin Kantürk de dizinin dikkat çekici isimlerinden biri.

Fox TV’de yayınlanan dizi, Teşkilat ve Yargı gibi çok güçlü yapımlarla yarışa başladı. Ancak ilk bölümünden elde ettiği reyting fena sonuç vermedi. Elbet Bir Gün, Tüm kişiler kategorisinde 10. sırayı alan dizi, AB ve ABC1’de ise günü sekizinci olarak tamamladı.

Elbet Bir Gün güzel başladı ama izleyici tetikte! 1

Elbet Bir Gün, hikayesi ve kurgusuyla dikkatleri üzerine çekti. Hikayeye çok hızlı başlayan dizi yavaş yavaş kişilerin hikayelerine odaklanarak heyecanlı bir kurguyla izleyicinin karşısına çıkıyor.

Fox TV’nin yeni dizisi bu yönleriyle çok dikkat çekti ve izleyicinin beğenisini kazandı. Ancak diziyi beğenenler diken üstünde. Zira izleyiciler, bu sezon reytingleri ortalamanın altında giden dizilere hiç şans tanımayan tavrıyla dikkat çeken Fox TV’nin Elbet Bir Gün’de de aynı stratejiyi izlemesinden endişeleniyor.

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda artık “nasıl olsa bitecek” diyerek Fox TV’nin yeni dizilerini izlememeyi tercih ettiğine dikkat çekiyor. Kimi izleyiciler de Elbet Bir Gün’ün de yakında final yapacağını, yerine konulacak dizinin şimdiden belli olduğunu öne sürüyor.