Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin sarhoş olduğunda bir anda soyunup herkesi şoke edebilir!

Kerem Bürsin sarhoş olduğunda bir anda soyunup herkesi şoke edebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin setinde başlayan aşk ikiliye mutluluk ve başarı getirdi. Sette ve özel hayatlarında sürekli birlikte olan çift, enerjileri ile adeta ışık saçıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan yakışıklı oyuncu, samimi itirafları ve neşeli tavrıyla çok konuşulmuştu. Bürsin, program da yaptığı açıklamalarda sevgilisine jest yapmayı da ihmal etmedi.

Programın,’ Kiminle yemeğe gitmek istersin?’ bölümünde “Helen Mirren mı, Hande Erçel mi?” sorusuna, hayranı olduğu Helen Mirren’ı göz erdı ederek, hiç düşünmeden ‘Hande’ yanıtını verdi.

Özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Bürsin’in doğal tavırları izleyiciyi mest etti. Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, “Her yerde soyunuyorum. İlk pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden çok içmiyorum. En son 2,5-3 yıl önce sarhoş olmuştum” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, “Takıntın var mı?” sorusuna ise “Önce duşta şampuan kullanmam lazım. Yoksa kötü bir gün olacağına inanırım. Sıralamam, önce şampuan, sabun, krem ve sonra yine çabucak sabun. Parfüm sıkarken de önce elime 3 fıs, boynuma sürdükten sonra bir x yapmak zorundayım” şeklinde cevap verdi.

Kerem Bürsin, “Kirli sepetinden tişört ya da çorap giyip çıktın mı?” sorusunu ise “Çorap değil ama tişört çok giydim” şeklinde yanıtladı.