Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin hayranları yeni projesini heyecanla bekliyor!

Kerem Bürsin hayranları yeni projesini heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, bir süredir televizyon dizilerinde yer alıyor. 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, en son televizyon ekranında Ya Çok Seversen isimli dizi ile 2023 yılının yaz döneminde yer almıştı.

Güneşi Beklerken isimli dizi ile adını duyuran, çeşitli projelerden sonra Sen Çal Kapımı isimli dizinin dünyanın dört bir yanına yayılması ile hayran kitlesinin zirvesine çıkan Kerem Bürsin, son dönemde Mavi Mağara isimli sinema filmi için emek veriyordu.

Hayranlarının heyecanla ve merakla bekledikleri Mavi Mağara filminin çekimlerinin tamamlandığı ortaya çıktı. Amazon Prime Video platformu için hazırlanan filmin Bursa’da yapılan çekimleri de tamamlandı ve ekip birbirine veda etti.

Hayranları ünlü oyuncudan yeni bir dizi beklese de Kerem Bürsin’in sinema yolculuğu devam edecek. Bir komedi hikayesi için yeniden sete çıkacak olan oyuncu, yeni dizi çalışmaları için ise Ay Yapım’dan gelen projeleri inceliyor ama henüz beğendiği bir projenin olmadığı ifade ediliyor.

Mavi Mağara isimli sinema filminin özet bilgileri şöyle:

Bir deniz kuvvetleri askeri ile onun ölmekte olan eşi arasındaki aşkın işlendiği Mavi Mağara filmi duygusal sahneleri ile izleyenleri etkileyecek.

Deniz kuvvetlerinde asker olan Cem, eşi Alara’yı kanserden kaybeder. Eşinin kaybıyla başa çıkmaya çalışan Cem, eşine büyük sevgisini bir gün göstereceğine söz verdiği yer olan “Mavi Mağara”ya doğru bir yolculuğa çıkar.

Cem’in bu yolculuğu, Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkarır ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.