Ana sayfa Dizi Fragmanları Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı sonrasını planlarını yaparken dizide de önemli gelişmeler var!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı sonrasını planlarını yaparken dizide de önemli gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisinin 50. bölümde değil de 52. bölümde final yapacağına yönelik ilk bilgiyi Neslihan Yeldan, instagram’daki soru cevap bölümünde açıklamıştı… Ünlü oyuncunun bu paylaşımına hayranlar da bir hayli memnun oldu.

Dizinin yurt dışı satışları çok iyi gidiyor. Bu nedenle de hikayenin güzel bir şekilde final yapması için 2 bölüm daha uzatılması anlamlı oldu… Dizinin yurt dışında milyonları etkilemesi Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin kariyerlerini de etkiliyor.

Bu noktada Kerem Bürsin’in Disney Plus için hazırlanan bir dizi için görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Projenin Sen Çal Kapımı’nın yapımcısı olan MF Yapım tarafından hazırlanacağı da gazeteci Birsen Altuntaş tarafından kulis bilgisi olarak aktarıldı.

Kerem Bürsin, geriye 8 bölümün kaldığı Sen Çal Kapımı sonrasında planlarını yaparken, dizide de önemli gelişmeler yaşanıyor. Eda ve Serkan arasında aşkın yeniden başlayacağının işaretlerini yeni bölümde göreceksiniz. 14 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 45. bölümünden özet bilgiler ve fragman ortaya çıktı.

Eda, Serkan ve Kiraz belli bir süre için aynı çatı altında yaşamaya başlamıştır. Ancak Serkan bunu sürekli hale getirmek için elinden geleni yapar. Eda her ne kadar Kiraz için birlikte yaşamayı kabul ettiğini söylese de aşka teslim olmak üzeredir. Her iki taraf da aile olmak için çabalarken başlarına hiç beklenmedik bir aksilik gelecektir. Ama bu durum onları daha sıkı bağlarla birbirine bağlayacaktır