Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile Barış Arduç işbirliği, yurt dışında Türkiye’den daha çok heyecan yarattı!

Hande Erçel ile Barış Arduç işbirliği, yurt dışında Türkiye’den daha çok heyecan yarattı!

tarafından ker_def

Türk dizilerinin yurt dışında elde ettiği müthiş başarılar gündemden düşmezken, Hande Erçel ile Barış Arduç gibi iki önemli ismin yer aldığı Rüzgara Bırak filmi de heyecanla bekleniyor.

Filmin çekimlerine başlandı ve ilk fotoğraf da geldi. İkilinin birbirlerine çok yakıştığını düşünen hayranları, yeni paylaşımları heyecanla bekliyor.

İstanbul’da başlayan çekimler önümüzdeki günlerde İzmir’in turizm beldesi olan Çeşme’de devam edecek.

“Biz sete çıktık” mesajıyla paylaşım yapan ikilinin enerjisi ve uyumu sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük bir merakla bekleniyor.

Rüzgara Bırak filminin Türkiye’deki hayranlardan daha çok yurt dışındaki Türk dizilerinin müdavimleri arasında çok ilgi gördüğünü ve sosyal medyada da büyük etkileşimler oluşmaya başladığını söylemek mümkün.

Farklı ülkelerden yabancı hayranların sosyal medya üzerinde yaptıkları yorumlarda iki ünlü ismin uyumunu çok merak ettikleri, filmin detaylarını ve sette yaşanacakları heyecanla beklediklerini belirtmek yanlış olmayacaktır.

Rüzgara Bırak filminin setinden sosyal medyada yapılacak paylaşımlar Türkiye’den daha fazla yurt dışında ilgi görmesi, yapımcıların yayın planlaması konusundaki kararlarında da etkili olacak gibi gözüküyor.