Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasının sevilen dizileri, dünyanın pek çok ülkesinde hayranlıkla izlenmeye devam ediyor. Dizilerimizin yurtdışına ihraç edilmesi, izleyiciyi olduğu kadar, projelerde yer alan oyuncuları da çok mutlu ediyor. Bu sayede uluslararası camiada tanınmalarına da imkan tanıyan diziler sayesinde oyuncularımız dünya çapında üne kavuşuyor.

Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisinin sürüklediği ihraç sürecinde pek çok dizimiz Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Amerika ülkelerinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dünyanın pek çok ülkesinden dizilerimize rağbet sürmekte.

Son olarak yine yurtdışı kaynaklı gelen bir başarı hikayesi ise Sen Çal Kapımı dizisinin izleyenlerini çok mutlu etti. Aynı zamanda dizide birlikte rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin de bu başarının mimarları olarak sevinçlerini instagram sayfalarından paylaştılar.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi! 10

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisi, yaz dizisi olarak başlamış ve sezonda da devam etmiş, ardından bir sonraki yaz ayında da devam ederek 2021 Eylül’ünde final yapmıştı. Kısa süreli aralıkların dışında uzun bir süre ekranda kalarak bambaşka bir süreç de yaşatmıştı izleyenlere.

Romantik komedi türündeki dizi, yayınlandığı dönemde sosyal medyada rekorlar kırıyordu. Reytingleri sezonda çok yüksek olmasa da öylesine bir sosyal medya desteği aldı ki yayınlandığı Fox TV kanalını diziyi bitirmek bir yana, iki yaz ve bir sezon boyunca bir iki haftalık aralık dışında devam ettirme kararı aldı.

52. bölümüyle 8 Eylül akşamı son kez ekrana gelen dizi, 2021 yılında hakkında en çok tweet atılan programlar içinde, dünya sıralamasında dokuzuncu oldu ve dizinin hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi! 11

Sen Çal Kapımı, sosyal medyada, dünyanın en çok takip edilen dizilerinden birisi olan Game Of Thrones’un rekorunu bile kırmayı başardı. Sadece bir günde 9 milyona yakın tweet atılarak bu rekoru kırdı. Game of Thrones’un rekoru ise 7.8 milyondu.

Sen Çal Kapımı, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başarmış bir dizi olarak  final günü, yani 8 Eylül 2021’de 2021’in en iyileri listesinde yer almayı başardı. Tabii bu başarıda dizinin hayranlarının yoğun çabaları özellikle önemli.

Bu dizi, kısa bir süre önce Romanya’da da yayınlanmaya başladı ve böylece 85 ülkeye satılmış oldu.  Neredeyse dünyanın yarısına ulaşan bir Türk dizisi olarak ülkemizi gururlandıran bir proje olmaya devam ediyor…

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, bu güzel haberi instagram sayfalarından paylaştılar. Dizinin yapımcı firması MF yapım da tüm dizi hayranlarına duyurdu…

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi! 12

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i havalara uçuran haber! Sen Çal Kapımı resmen efsane diziler arasına girdi! 13