Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi reytinglerde adeta cin çarpmışa döndü!

Kırmızı Oda dizisi reytinglerde adeta cin çarpmışa döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin dün akşam yayınlanan 41.bölümünün reyting sonuçları görenleri fazlası ile şaşırttı.

Önceki haftalarda AB ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler alarak birincilik kürsüsünde oturan dizi. Dün akşam ise İtalya – Türkiye futbol maçı nedeniyle büyük bir hezimet yaşadı… Kırmızı Oda dizisinin reytingleri o kadar düştü ki, daha önce hiç böyle bir durum yaşanmamıştı.

Televizyon izlenme oranlarındaki genel düşüşe rağmen bazı diziler çok iyi sonuçlar elde edebiliyordu. Kırmızı Oda da bunlardan birisiydi. Ancak bu sefer futbol maçı nedeniyle adeta dizinin reytingleri cin çarpmışa döndü.

Tüm kişilerde ortalamanın altında gerçekleşen reytingler sonucunda dizi ancak 5. sırada yer alabildi. Ayrıca AB ve ABC1 gruplarında da ortalama oranlarda gerçekleşen reytingler sonucunda dizi maçtan sonra ikinci sıradaydı.

Ancak izleyici kaybının neredeyse yarı yarıya olduğu da reytinglerle anlaşılıyor… Kırmızı Oda’nın sezon finaline de yaklaşıldı… Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu dizide konuk oyuncuların performansları da çok etkileyici oluyor.

Erkan Petekkaya da Sadi karakteri ile çok sevildi. Dün akşam Sadi ile Miço’nun bir sahnesi vardı ki, dizi hayranları çok beğendi. İki karakterin türkü söylemesi de çok güzel anları beraberinde getirdi.