Ana sayfa Dizi Haberleri İlk bölümde reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Aşka Düşman dizisi risk altında!

İlk bölümde reytinglerde hayal kırıklığı yaratan Aşka Düşman dizisi risk altında!

tarafından ker_def

Tv8 ekranında izleyicilerle 4 Ocak perşembe akşamı ilk bölümüyle buluşan Aşka Düşman isimli yeni dizi projesi, reytinglerde hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizi izleyicilerden yeterince ilgi göremez ise bu büyük bir riski de beraberinde getirecektir.

Geçen sezon tv8 ekranında Tuzak isimli dizi yayınlanmış, Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolündeki proje bir süre sonra reytinglerde iyi sonuçlar alamasa bile, yurt dışından gelen yoğun ilgi ve iyi satışlar sonucunda 26 bölüm ekranda kalmayı başarmıştı.

Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının ilgi gösterdiği ve sosyal medyada da büyük merak uyandırdığı anlaşılan Aşka Düşman dizisinin akıbeti merak konusu oldu.

;önetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Aşka Düşman” 11 Ocak Perşembe akşamı TV8’de ikinci bölümü ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin geçen sezon Tuzak dizisinde olduğu gibi yurt dışı ilgisi sayesinde ayakta kalma ihtimali de hala güçlü görünüyor.

Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Sermet Yeşil gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aşka Düşman dizisinin reytingleri kadar yurt dışı ilgisi de takip edilmeli.

Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı “Aşka Düşman” dizisinde İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir?

İşte bu sorularla yola çıkan hikayenin geniş bir izleyici kitlesini etkileme olasılığı bulunuyor.