Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar futbol maçına rağmen çok iyi reytingiyle parmak ısırttı!

Arka Sokaklar futbol maçına rağmen çok iyi reytingiyle parmak ısırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam dizilerin reyting yarışı vardı ama İtalya ile Türkiye arasında oynanan milli futbol karşılaşması tüm hesapları alt üst etti. Genellikle tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden Arka Sokaklar dizisi bu sefer maça yenildi…

Ancak ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile Arka Sokaklar, bir miktan izleyici kaybı yaşamış olsa da yine de geçtiğimiz haftaki reytinglerine göre gayet iyi bir sonuç aldı. İtalya – Türkiye maçının heyecanına rağmen izleyicilerinin önemli bir bölümünü tutmayı başaran Arka Sokaklar dizisi, bu kategoride günü ikinci sırada tamamladı.

Ancak dizinin AB kategorisindeki izleyici kaybı istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Dün akşam da bu kayıp bir hayli ciddi boyuta geldi. Dizi AB grubunu 6.sırada bitirirken, ABC1’de ise 4. oldu ve ortalama reytingleri ile bu kategoride iyi durumdaydı.

15 sezondur devam etmekte olan dizinin 593. bölümü yayınlandı. Gelecek hafta yani 18 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 594.bölüm ile birlikte Arka Sokaklar bir dönemi daha geride bırakacak.

Onur Bay ve Yüsra Geyik’in yapımdan ayrılacağı da ortaya çıkmıştı. 15. sezonu da geride bırakmaya hazırlanan dizi adeta bir başarı abidesi ve bu sezon birçok kez tüm kişiler kategorisinde birincilikler alarak da bu başarısını kanıtladı.

Arka Sokaklar dizisinin vedasına 1 bölüm kalırken, dizinin hayranları hem ayrılıklara hem de 3 aylık yaz arasının gelmiş olmasına üzülüyor.

Kanal D ekranında Eylül ayından itibaren Arka Sokaklar dizisinin 16. sezona başlaması bekleniyor.