Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde hem üzen hem sevindiren kararı Acun Ilıcalı duyurdu!

Kırmızı Oda dizisinde hem üzen hem sevindiren kararı Acun Ilıcalı duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ilk sezonda elde ettiği müthiş reyting başarısını ikinci sezonda sürdüremiyor… Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı diziyle ilgili yeni gelişmeleri Acun Ilıcalı duyurdu.

tv8’in sahibi olan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Kırmızı Oda dizisinden de bahsetti. Dizinin hikayesinin oluşması Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarındaki hikayelerine dayanıyor… Acun Ilıcalı da ünlü yazara teşekkür ederek saygısını ifade etti.

Acun Ilıcalı, Kırmızı Oda dizisi hayranlarına da bir iyi bir kötü haber verdi. 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan Kırmızı Oda, 2 hafta daha ekranda olmayacak. Dizinin hayranları toplam 3 haftalık aradan sonra yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı izleyebilecek. Kırmızı Oda, yılbaşı arasını en uzun tutan dizilerin başında geliyor.

Birçok yapım bir hafta veya iki hafta ara verirken Kırmızı Oda’nın 3 hafta ara vermiş olması, izleyiciler için üzücü bir durum.

Ancak Acun Ilıcalı bir de not ekledi… Dizinin yeni yılda da devam edeceği mesajını veren ünlü televizyoncu, yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda’nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu.

Bu da dizinin hayranlarını çok sevindiren bir gelişme oldu. Çünkü Kırmızı Oda son dönemde düşmekte olan reytingleri nedeniyle final ihtimalinin akla gelmesine neden olmuştu.

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında dizinin devam edeceğini açıklaması hayranları çok sevindiren bir gelişme oldu.