Ana sayfa Dizi Haberleri Aşka Düşman dizisi ilk bölüm reytingleri ile iyi bir başlangıç yapamadı!

Aşka Düşman dizisi ilk bölüm reytingleri ile iyi bir başlangıç yapamadı!

tarafından ker_def

Aşka Düşman isimli tv8’in yeni dizisinde dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından gelen reytingler ise şaşırtıcı şekilde düşük gerçekleşti.

tv8’de yayınlanmakta olan Aşka Düşman dizisi, perşembe rekabetine dahil oldu. Sakla Benim, Aldatmak, gibi iki önemli yapımın mücadelesine sahne olan Perşembe akşamları artık Aşka Düşman dizisi de reyting yarışında olacak.

Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin ilk bölümünde daha iyi sonuçlar elde etmesi bekleniyordu. İkinci bölümde iyi bir reyting yükselişi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı yeni dizinin konusu itibari ile daha geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesi gerekiyor.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin yan rollerinde yer alan isimler şöyle: “Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil.”

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Aşka Düşman dizisinin ikinci bölümdeki reyting sonuçları şimdiden büyük merak konusu oldu.