Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinin vedasında, Masumlar Apartmanı tüyoları verilebilir!

Kırmızı Oda dizisinin vedasında, Masumlar Apartmanı tüyoları verilebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Kırmızı Oda dizisi ilk sezonunu tamamlıyor ve ekrana veda ediyor. Yaz arası veren dizi 3 aylık ayrılığın ardından Eylül’de yeniden ekranları süsleyecek. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda bir Gülseren Budaycıoğlu kaynaklı yapım olarak öne çıktı… Gerçek hayattan alınan olayların senaryolaştırılması ile hazırlanan dizinin itici gücü konuk oyuncuları oldu.

Son dönemde Sadi karakterinde Erkan Petekkaya bir hayli öne çıktı ve uzun süredir hikayede yer alıyor. Mafyatik birisi olan Sadi’nin öyküsünün izleyiciler tarafından çok sevilmesi rolün de uzatılmasını sağladı. İlk sezon finali 18 Haziran Cuma günü 42. bölüm ile yaşanacak. Dizinin finalinde izleyiciler için çok özel bir sürpriz var.

Aynı yapım firmasının bir başka işi olan Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri Doktor hanıma geliyor. Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor hanıma yapacağı itiraflar ile Gülben, Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonu hakkında bazı ipuçları da verebilir.  Gülben’in Doktor hanıma neler anlatacağını çok merak eden dizi hayranları, bazı yeni bilgilerin de ortaya çıkabileceğini düşünüyor.

Önceki hafta sezon finali yaparak yaz arası veren Masumlar Apartmanı çok başarılı bir çizgide ilerledi ve milyonları da kendisine hayran bıraktı. Kırmızı Oda dizisi de benzer bir başarıyı yakaladı ve her iki yapım da Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyor.

Kırmızı Oda dizisinin sabırsızlıkla beklenen 42. bölümü yani sezon finali fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Dizide Erkan Petekkkaya ve Merve Dizdar dışında; Yiğit Özşener, Melisa Aslı Pamuk ile Esra Ronabar da konuk oyuncu olarak yer alıyor.