Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Uğur Yücel üst üste yeni projelerde yer aldı!

Kırmızı Oda’dan sonra Uğur Yücel üst üste yeni projelerde yer aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Uğur Yücel, en son tv8 ekranında izleyicilerle buluşmuştu. Kırmızı Oda dizisinde Vahit karakterine hayat veren Yücel, yine şahene performansı ile hayranlarını mest etti.

Kış sezonunun en iddialı dizilerinden Kırmızı Oda’ya konuk olduktan sonra Uğur Yücel’in üst üste yeni projeler için anlaştığı ortaya çıktı. Onur Saylak’ın hazırlıkları için yoğun çaba sergilediği Uysallar isimli dizide yer alan Uğur Yücel, ardından da bir sinema filmi için sete çıkmaya hazırlanıyor.

Yeşilçam isimli Blu TV dizisinin ikinci sezonunu çekmekte olan Çağan Irmak, yeni filmin yönetmeni oldu. Yeşilçam’ın çekimleri devam ediyor ve gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de bu çekimler bitince Irmak, sinema filminin hazırlıklarına başlayacak.

Kırmızı Oda'dan sonra Uğur Yücel üst üste yeni projelerde yer aldı! 7

Şaka Yaptım isimli yeni sinema filminde başrolde yer alacak olan Uğur Yücel, bir ara setlere ara vermişti ama dönüşü yine etkileyici oldu.

Yücel, Kırmızı Oda ile başladığı set yolculuğuna Uysallar dizisinin ardından şimdi de Şaka Yaptım isimli sinema filmini eklemiş oldu.

2018 ve 2019 yıllarında da birbirinden farklı projelerde yer alan Uğur Yücel, setlerde uzun zaman geçirmişti. Ancak pandemi ortamında 2020 yılında oyuncu dinlenmeyi tercih etti.

Pandemi koşullarının daha uygun hale gelmesiyle birlikte Kırmız Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan usta oyuncu, sonrasında ise yeni projelerde yer almakta bir sakınca görmedi.