Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel yeniden televizyon dizilerine güçlü bir geri dönüş yaptı!

Uğur Yücel yeniden televizyon dizilerine güçlü bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Uğur Yücel’i bir süredir televizyon ekranında seyredemeyen hayranlarına sürpriz Sandık Kokusu dizisi projesinden geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan ve güçlü hikayesi ile dikkat çeken Sandık Kokusu dizisinin başrollerinde; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi önemli isimler bulunuyor.

Dizinin şimdiye kadar 12 bölümü yayınlandı ve elde edilen reytingler de ekibi tatmin ediyor. Dizinin hikayesine hareket katacak karar da duyuruldu. Usta oyuncu Uğur Yücel yeniden televizyon dizilerine Sandık Kokusu projesi ile dönüş yapıyor.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde usta oyuncu Uğur Yücel dizinin kadrosuna dahil oluyor. Dizinin hikayesinde Metin Akdülger’in canlandırdığı Atilla karakterinin babası Hasan olarak izleyeceğimiz ünlü oyuncu, en son 2022 yılında kısa süren Hakim isimli dizide Cevdet karakterini canlandırmıştı.

Uğur Yücel ayrıca Son Gün isimli Tabii platformunda yayınlanan dijital dizi ile birlikte, son dönemde öne çıkan Sadık Ahmet isimli sinema filminde de rol aldı.

Sandık Kokusu dizisinin yayınlanan 13. bölüm tanıtımında, Atilla’nın (Metin Akdülger) babası Hasan (Uğur Yücel) ortaya çıkıyor.

Hasan’ın sözleri, Atilla’nın Karsu’yla olan ilişkisine engel olacağına dair sinyaller verirken, Atilla ve Karsu’nun sevgililik oyununun gerçeğe dönüştüğü görülüyor.

Lale’nin Karsu’ya Atilla’yla yakın olduğunu söylemesi dikkat çekerken, Reha’nın Hasan’ın karşısına çıkıp Atilla’yı şikayet etmesi izleyicileri şoke ediyor. Atilla’nın babası Hasan’ın gelişiyle Sandık Kokusu’nda tüm dengeler değişecek!