Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisindeki tecrübesi Su Burcu Yazgı Çoşkun’u daha başka birisine dönüştürdü

Kırmızı Oda dizisindeki tecrübesi Su Burcu Yazgı Çoşkun’u daha başka birisine dönüştürdü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 7 yaşından itibaren kameralar karşısında olan ve bugünlerde Kardeşlerim isimli atv dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile popüler bir isim haline gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, kendi hayatıyla ilgili bazı önemli bilgiler verdi.

2011 yılından bu yana çeşitli projelerle birlikte kamera karşısında yer alan ve kendisine geniş bir hayran kitlesi de oluşturan oyuncu, şöhreti elde etmesine rağmen bu durumu taşıyabildiği için de hayranlarından büyük takdir görüyor. Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri son yılların en popüler dizi karakterlerinden birisi ve sosyal medyada da hem karakter hem de oyuncu için her hafta binlerce paylaşım yapılıyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayatında Kardeşlerim dizisinin yeri büyük. Ancak bir başka dizi daha var ki oyuncunun kişisel gelişimi noktasında çok önemli bir süreç yaşamasına neden oldu.

Kırmızı Oda dizisindeki tecrübesi Su Burcu Yazgı Çoşkun'u daha başka birisine dönüştürdü 8

Kırmızı Oda dizisinde 2020 yılında izlediğimiz genç oyuncu, Güler isimli karakteri canlandırmıştı. Konuk oyuncu olarak katıldığı dizide, Güler karakterinin duygusal yoğunluğunun Su Burcu Yazgı Coşkun’a da çok büyük etkileri olduğu anlaşıldı.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında genç oyuncunun yaptığı açıklama dikkat çekiciydi. Su Burcu Yazgı Coşkun, Kırmızı Oda dizisindeki rolünü hayatı için bir dönüm noktası olarak tarif etti:

“Kırmızı Oda oldu. Orada daha duygusal bir insan oldum. Daha çok duyguları ile tanışan bir insana dönüştüm. Çok duygusal bir insanım bu arada. Bütün duyguları çok yüksekte yaşıyorum. Üzüntü ağlamak gibi değil. Kırmızı Oda işte onu sağladı. Kardeşlerim dizisiyle de tanındım.”

Kırmızı Oda dizisindeki tecrübesi Su Burcu Yazgı Çoşkun'u daha başka birisine dönüştürdü 9

Duygularını dışa yansıttığını anlatan Coşkun, çok erken yaşta oyunculuğa başladığı için duygularını yaşamanın kendisine faydalarını da bildiğini ifade etti. Oyunculuk mesleğinde duygularını dışa yansıtabilen birisi olmasının faydalarını gören genç oyuncunun, Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakterinin bu kadar çok benimsenmesinde de bu yönünün etkili olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.