Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya rolünden sonra insanlığıyla da mest etti!

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Erkan Petekkaya rolünden sonra insanlığıyla da mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geride bıraktığımız sezona Kırmızı Oda dizisiyle damgasını vurdu. 6-7 bölümlük Sadi karakteri ile hikayeye katılan Petekkaya, izleyicilerin karaktere yoğun ilgi göstermesi ile uzun süre sette yer aldı.

Erkan Petekkaya, bugüne kadar Kırmızı Oda dizisine konuk olan isimler arasında en uzun süre yapımda kalan kişiydi.. 21 bölüm hikayede yer alan oyuncu, Sadi karakterini o kadar başarılı şekilde canlandırdı ki, hayranları adeta mest oldu.

Sadi’nin dizinin sezon finalinde hikayeden ayrılması ise Kırmızı Oda hayranlarını bir hayli üzdü… Erkan Petekkaya ise bu süreçte konuk olarak geldiği dizide başrollerden birisi oldu ve daimi bazı oyunculardan bile daha uzun süreli hikayede yerini almış oldu.

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda başarısından sonra dinlenmeye çekildi. Oyuncu, yardım faaliyetleri ile de biliniyor ve yeni bir adımıyla da takdir topladı. SMA hastası Mira Lina bebeğin tedavisinin yapılabilmesi için açılan kampanyaya destek olan Petekkaya, 20 bin TL yardımda bulunarak birçok kişiye de örnek teşkil etti.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya rolünden sonra insanlığıyla da mest etti! 7