Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’yı reddeden Bahar Şahin, yeni dizisini buldu!

Bir Zamanlar Çukurova’yı reddeden Bahar Şahin, yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, kış sezonu için anlaştığı İyi Aile Babası isimli Kanal D’nin komedi dizisinden son anda ayrılmıştı. Oyuncunun koronavirüse yakalanması sonrasında setlerde yer almak istemediği için projeyi bıraktığı bilgileri gelmişti.

2020 yılının Haziran ayında final yapan Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisinde sergilediği Ceren performansıyla akıllarda kalan oyuncu, 1 yıldır dinlenmekteydi… Oyuncunun yeni bir dizi anlaşması yapması da an meselesiydi. O diziyle ilgili bilgiler geldi.

Bahar Şahin, geçtiğimiz aylarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen teklifi de reddetmişti. Oyuncu sonradan bir yapıma katılmak istememiş, en başından bir işte yer almayı tercih edeceği için atv’nin fenomen dizisini reddetmişti. Oyuncunun yeni dizisi bir dijital proje olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Bahar Şahin yeni anlaşmasını yaptı. Gain platformunda yayınlanacak olan Duran isimi dizide yer alacak olan Bahar Şahin, genç isim Oktay Çubuk ile de başrolü paylaşacak.

Murat Şevket Dünşen ile Yunus Ozan Korkut’un senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini de yine Korkut’un üstlendiği gelen bilgiler arasında.

Bahar Şahin’in hayranları ise ünlü oyuncunun bir televizyon dizisinde yer almasını çok istiyor. Bahar Şahin, dijital diziden sonra yeniden ekranlara da dönüş yapar mı, henüz net bir durum yok.