Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi geri dönüyor ama bir değişiklik sizi yanıltmasın!

Maraşlı dizisi geri dönüyor ama bir değişiklik sizi yanıltmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Maraşlı dizisi bu hafta yeni bölümü ile ekranda yerini alacak. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde sona doğru adım adım gidiliyor.

Sırların bir bir ortaya çıktığı, Mehmet İnce meselesinin hala bir düğüm olarak yansıtıldığı dizinin 24.yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ancak dizi hayranları pazartesi akşamları izlediği yapımı bu sefer aynı gün ekranda bulamayacak. atv’nin aldığı son karar ile Maraşlı dizisi gün değiştirmişti.

Geçtiğimiz hafta pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yerine bu hafta Kalp Yarası isimli yeni dizi geldi. Maraşlı ise gün değiştirdi. Artık Salı akşamları Maraşlı dizisini izleyeceksiniz. Dizinin 24. yeni bölümü 29 Haziran Salı saat 20.00’da yayınlanacak. Pazartesi akşamı diziyi göremeyecek olan birçok Maraşlı hayranı gün değişikliğinden haberdar değil.

Toplam 3 bölümü kalan dizi, Temmuz ortasında final yapacak. Maraşlı’nın son bölümleri de çok heyecanlı ve aksiyon dolu geçecek.

Burak Deniz dizinin finalinden sonra İtalya’ya giderek Ferzan Özpetek’ni yeni dizisi Cahil Periler için kamera karşısına geçecek.

Ayrıca Alina Boz hakkında da Çağatay Ulusoy ile bir projede yer alabileceğine yönelik bazı kulis bilgileri var. Ulusoy’un Türkiye’ye yeni giren Amazon platformuna bir dizi çekmek için görüşmeler halinde olduğu ve Alina Boz’un da partner olarak düşünüldüğü bilgileri geliyor.Ancak henüz net bir durum yok.