Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi 65. yeni bölümde Doğa ile Giray aşkı hikayenin yönünü çiziyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi 65. yeni bölümde Doğa ile Giray aşkı hikayenin yönünü çiziyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 65. yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Kıvılcım’ın doğum günü için ailenin bir araya geldiği tanıtımda; Pembe’nin hastaneye gittiği sırada Alev’le birlikte hastanede olan Abdullah’ın arabasını görmesi gerilimi artırıyor.

Doğa ve Giray’ın aşkı dolu dizgin devam ederken, bu ilişki ile birlikte dizinin hikayesinde heyecan daha da arttı. Sıla Türkoğlu ve Kaan Taşaner ikilisinin canlandırdığı Doğa ve Giray karakterlerinin duygusal anları izleyicilerin de bir hayli merakını çekiyor.

Dizinin 65. yeni bölümünde Rüzgar ile Nursema’nın arasında neler yaşanacağı merak konusu oluyor. Detaylar merak ediliyor.

Tanıtıma damgasını vuran sahnede ise ona gösterilen bir fotoğrafı yakınlaştırdığında Ömer ve Görkem’i birlikte gören Nilay, bu durum karşısında şoke oluyor ve Pembe’ye gördüklerini anlatıyor. Pembe ve Nilay’ın bu olay karşısında ne yapacağı büyük merakla bekleniyor…

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!