Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz geliyor, izlenme oranları düşüyor ama Kızılcık Şerbeti’nin reytingleri düşmüyor!

Yaz geliyor, izlenme oranları düşüyor ama Kızılcık Şerbeti’nin reytingleri düşmüyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” önceki akşam ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonun sonlarına doğru adım adım ilerlediği bir ortamda AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingleri almaya devam etmesi, izlenme oranlarının güçlü kalmayı sürdürdüğünü gösteriyor. Dizinin 64. bölüm reytinglerinin tüm izleyici gruplarında da bir önceki haftaya göre yükselmesi, önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Genel televizyon izlenme alışkanlıklarında Mayıs ayı reytinglerin düştüğü, izleyicilerin ekrandan uzaklaşmaya başladığı bir dönem olarak biliniyor. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri sezon boyunca olduğu gibi hem AB hem de ABC1 gruplarında çift hanelere ulaşmaya devam ediyor hem de tüm kişiler kategorisine de yine çok iyi reytingler alınabiliyor. Bu durum da hikayeye olan izleyici ilgisinin devam ettiğini gösteriyor.

Dizi, #Kızılcık Şerbeti etiketi ile 10 saat süresince sosyal medyanın gündemine damga vurarak X’in TT listesinin zirvesine yerleşti.

GÖRKEM’İN OYUNU ŞOKE ETTİ!

Yayınlanan bölümde neler oldu? Dizinin yayınlanan bölümünde; bir şans daha isteyerek barışmak isteyen Fatih’e, Doğa; ailesine ve Görkem’e boşanmak istediğini ayrıca evlendiklerinde ayrı evde yaşayacaklarını söylemesini istedi. Köşeye sıkışan Fatih’in bu şartı yerine getiremeyeceğinden emin olan Doğa haklı çıktı.

Rüzgar’ın Abdullah’a ; Nursema’ya aşık olduğunu itiraf etmesi beklenmeyen gelişmelerin yaşanmasına neden oldu. Sinirlenen Abdullah’ı Ömer ve Kıvılcım sakinleştirirken Nursema ailesinin isteğiyle işinden ayrılmak zorunda kaldı. Nursema, amcası Ömer’in teklifiyle Ünallar şirketinde çalışmaya başladı.

Ömer ve Kıvılcım’ın Ünallar’ı ağırladığı bölümde, Abdullah ve Pembe’nin bir arada olmasından rahatsız olan Alev’in baskın yapması başta Pembe olmak üzere herkesin tadını kaçırdı. Şirkette, Kıvılcım’ın asistanı olarak Çimen’in de işe başlaması Haluk’u rahatsız etti. Kıvılcım bu durumu Abdullah’la konuşarak çözmek istedi.

Ömer ve Abdullah’ın ise fikir ayrılığı yaşadığı bölümde kardeşler arasında ipler gerildi. Birbirlerinden hoşlanan Doğa ve Giray akşam yemeğinde buluştu. Giray’ı yakından tanımaya çalışan Doğa geçmişte Fatih’le yaşadıklarından dolayı yeni ilişkisinde emin adımlarla ilerlemeye karar verdi.

Dua gününde Görkem’in dağıttığı pahalı hediyeler Pembe’yi zor durumda bıraktı. Pembe ve Görkem’in gerildiği sahnede Görkem’in, Mustafa hakkında söylediklerini Nilay’ın duyması yeni bir krizin fitilini ateşledi. Pembe’nin, Doğa’ya gösterdiği ilgiye de şahit olan Görkem çılgına dönerken olaya Nilay’ın dahil olmasıyla yaşananlar izleyenleri şoke etti.

Nilay’a tokat atan Görkem, kendisine zarar vererek yardım çığlıkları atmaya başladı. Darmadağın ve dayak yemiş gibi görünen Görkem’in, Fatih’e ve ailesine Nilay’ın kendisine saldırdığını söylemesi bölümün final sahnesine damga vurdu.