Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finali yaklaşıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem’in ağırlığı hissediliyor!

Sezon finali yaklaşıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem’in ağırlığı hissediliyor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti, sezon finaline doğru yaklaşırken yayınlanan yeni bölüm tanıtımı büyük heyecan yarattı. Gündeme oturan tanıtımda; Pembe, Nilay’ın doğru söyleyebileceğini düşünürken Fatih ve Mustafa, Görkem’in oyunu nedeniyle karşı karşıya geliyor.

Nursema’nın kardeşlerinin birbirine düşmesini engellemek için Görkem’i uyardığı tanıtımda Giray’ın sürpriz ziyareti Doğa’yı memnun etmiyor. Görkem’e karşı eline büyük bir koz geçiren Nilay’ın, Ömer ve Görkem’in eski ilişkisini öğrenmesi tanıtıma damgasını vuruyor.

Dizinin kadrosuna yakın bir zaman önce katılan Özge Özacar, canlandırdığı Görkem karakteri ile hikayede ciddi bir farklılık oluşturulmasına katkıda bulundu. Senaristler Görkem karakterini hikayede öne çıkartmaya devam ediyor ve Özge Özacar da oyunculuk performansı ile başarısını sergiliyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 65. Bölüm Tanıtımı;

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti her cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!