Ana sayfa Sosyal Medya Konuk oyuncu olarak geldi, Kırmızı Oda’da daimi karakter oldu! Erkan Petekkaya giderse vay dizinin haline!

Konuk oyuncu olarak geldi, Kırmızı Oda’da daimi karakter oldu! Erkan Petekkaya giderse vay dizinin haline!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk sezonun sonuna doğru gelen dizi, çok başarılı bölümlerle yüksek retinglerle ve geniş bir izleyici grubunu etkileyerek yoluna devam ediyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin daimi oyuncuları da var ama daha çok konuk oyuncularla öne çıktı. Dizinin son dönemde en çok ilgi gören karakteri ise Sadi oldu. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi, aslında kısa süreli olarak planlanmıştı. Ancak izleyiciler hem Petekkaya’nın performansını çok beğendi hem de Sadi’nin hikayesi sürükleyici oldu.

Kırmızı Oda senaristleri de izleyicilerin isteklerin kırmayarak Sadi karakterini devam ettirmeyi tercih etti. Erkan Petekkaya, artık Kırmızı Oda dizisinin daimi karakteri gibi oldu. En uzun süre hikayede kalan isimlerden birisi olmayı başaran ünlü oyuncu, karakteri de adeta üzerine bir elbise gibi giydi.

Kırmızı Oda hayranları Sadi karakterinin devam etmesini istiyor. Hatta birçok izleyici Sadi’ye daha fazla yer verilmesi gerektiğini de düşünüyor. Senaristlerden bir başka istek ise Sadi’nin eşi ve çocuklarının da gösterilmesi yönünde oldu. Birçok izleyici, “Diziyi Sadi için seyrediyorum” demeye başladı.

Sadi karakteri o kadar çok öne çıktı ki, hikayede şimdiye kadar yer alan tüm karakterlerden daha çok ön plana çıktı. Şimdi senaristler Sadi’yi devam ettirse mi, yoksa bitirse mi sorunsalı yaşıyordur.

İlk sezonu yakında tamamlanacak olan Kırmızı Oda dizisinde Erkan Petekkaya’nın durumu izleyiciler tarafından en çok merak edilen konu.

Sadi, ikinci sezonda da olacak mı yoksa ilk sezon itibari ile hikayesi bitirilecek mi? Sadi giderse dizi hayranları yapıma karşı bir soğukluk yaşar mı? Sosyal medya yorumlarına bakılır ise bu karakterin gidişi diziye olumsuz yansıyacak.

11 Haziran Cuma akşamı 41. bölümü yayınlanacak olan Kırmızı Oda’dan yeni fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.