Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da önemli ayrılık!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da önemli ayrılık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. 15 Haziran akşamı yayınlanacak 199. bölümle sezon finali yapacak olan dizide, finale çok az kala bir ayrılık yaşandı.

2015 yılından bu yana yayınlanan dizide Oktay Kaynarca tOzan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli gibi usta oyuncular rol alıyor. Halen 6. sezonuna devam eden dizinin senaryosu ise Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından yazılıyor. Artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan ve reytinglerde hala çok iyi sonuç alan dizi önümüzdeki hafta sezona veda edecek.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da önemli ayrılık! 7

Ancak vedaya çok az kala dizinin oyuncu kadrosundan çok önemli bir oyuncu ayrıldı. EDHO’nun sevilen karakterlerinden olan Doğan Baba dün akşam yayınlanan bölümünde Hızır Çakırbeyli’nin düşmanları tarafından öldürüldü.

Sürmeli geçen yıl önce pandemiden dolayı diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. 61 yaşındaki usta oyuncu, 5. sezonun başlarında beyin kanaması geçirdiği için ameliyat olmuştu. Ali Sürmeli ocak ayında sete geri dönüş yapmıştı.

Ayrılığı izleyicileri üzen Ali Sürmeli’nin sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmek zorunda kaldığı belirtildi. Bu arada dizide Rıdvan karakterini canlandıran Ali İpin’in de yeni sezonda yer almayacağı duyuruldu. Dizinin 6. sezonunda Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik ve Savaş Özdemir de diziye veda etmişti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali önümüzdeki hafta salı akşamı ATV ekranlarında olacak.