Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz’in hayranlarından bir ricası var!..

Koronavirüse yakalanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz’in hayranlarından bir ricası var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren yetenekli oyuncu Pınar Deniz koronavirüse yakalanarak karantinaya girdi.

Bu durum, Yargı dizisinin çekimlerinin durmasına neden oldu.Kanal D’den yapılan duyuruda, Yargı dizisinin 9 Ocak Pazar günü 15. bölümünün yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Pınar Deniz’in yaşadığı talihsizlik nedeniyle çekimlere 2 hafta ara verildi. Bu talihsiz gelişme dizinin izleyicisini de üzdü.

Pınar Deniz kendisini merak eden hayranlarına sağlık durumuyla ilgili bilgiyi sosyal medyadan verdi. Ünlü oyuncu   twitter’dan yaptığı açıklamada, iyi olduğunu belirterek, “Çok teşekkür ederim herkese iyiyim şu an. Kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum sevgili Yargı ekibi…” yazdı.

Yargı’da ‘Avukat Ceylin’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncudan yeni bir açıklana daha geldi, Pınar Deniz, instagram hesabından son yaptığı paylaşımla hayranlarından tedbirli olmalarını istedi.

Koronavirüse yakalanan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz'in hayranlarından bir ricası var!.. 7

Açıklamasında, Koronavirüs vakalarında artış olduğunu ve hastanelerin dolu olduğuna dikkat çeken Pınar Deniz, ‘Kendimizin ve başkalarının sağlığı için daha tedbirli olmamız gerekiyor’ diyerek, kendisini arayıp soran herkese  teşekkür etti.

Öte yandan Pınar Deniz ile sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bilindiği üzere Yiğit Kirazcı da Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde baş rolde yer alıyor…