Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman çekimleri bitti, Burak Özçivit ilk olarak tarzını değiştirdi!

Kuruluş Osman çekimleri bitti, Burak Özçivit ilk olarak tarzını değiştirdi!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisinin 63. bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizinin sezon finali ise 23 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek. Başrolde yer alan Burak Özçivit, uzun süredir çekimlerin bitmesini bekliyordu. Sette önceki gün çekimler tamamlandı ve Kuruluş Osman ekibi tatile çıktı.

3 aylık tatil arasında Burak Özçivit de eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile vakit geçirmek için fırsat bulmuş oldu. Ünlü oyuncu 9-10 aydır müthiş bir çaba ortaya koydu ve Kuruluş Osman dizisi de çok başarılı bir ikinci sezon geçirdi. Eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülenen Burak Özçivit, bir hayli rahatlamış görünüyordu.

Kuruluş Osman çekimleri bitti, Burak Özçivit ilk olarak tarzını değiştirdi! 7

Dizinin sezon finali çekimlerinin ardından tarzını da değiştirdiği görülen oyuncu, bu konuyla ilgili sorular üzerine, “Karan gibi tarzımı değiştirmemi mi istiyorsunuz?” ifadelerini kullanarak espri yaptı.

Ailesiyle birlikte hem alışveriş yapan hem de yemek yiyen Burak Özçivit, uzun bir süredir tatil yapmayı bekliyordu.

Dinlenmek isteyen oyuncu, bu süreçte ailesiyle bol bol vakit geçireceğini ifade etti. Yaz boyunca bir projede yer almak istemeyen Burak Özçivit, muhtemelen Eylül ayında başlayacak çekimlere kadar dinlenmeyi planlıyor.