Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisiyle olay yapan Deniz Baysal, tatil manzaralarıyla gündem oldu!

Teşkilat dizisiyle olay yapan Deniz Baysal, tatil manzaralarıyla gündem oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, iddialı projelerin ardından bu sezon da Teşkilat isimli TRT1 dizisiyle ekranda yerini aldı. Yıllar sonra yeniden Çağlar Ertuğrul ile başrolde buluşan oyuncu, istihbarat ajanı Zehra karakteri ile de hayranları tarafından bu rolde çok iyi bulunmuştu.

Deniz Baysal, Ankara’da yapılan çekimler nedeniyle de sezon boyunca hem Ankara’daki set hem de İstanbul’daki evi arasında adeta mekik dokudu. 2019 yılının Eylül ayında evlendiği eşi müzisyen Barış Yurtçu’dan dizi çekimleri nedeniyle uzun süre ayrı kalan Deniz Baysal, özlemini bu tatilde gideriyor.

Baysal ile Yurtçu çiftinin özel bir teknedeki tatil manzaraları da hem basında hem de sosyal medyada gündem oldu. Deniz Baysal, yine fit vücuduyla dikkat çekerken, iki aşığın romantik anları da objektiflere yansıdı.

Teşkilat dizisiyle olay yapan Deniz Baysal, tatil manzaralarıyla gündem oldu! 8

İlk olarak Çeşme’de tatil yapan çift, ardından ise Bodrum’a geçti.

Havaların serin olması nedeniyle tam olarak tatil hissi yaşayamayan çift zaman zaman üşüdüğü için hırka veya elbise giymek zorunda da kaldı.

Çiftin teknedeki eğlenceli anları da Milliyet gazetesinin objektiflerine böyle yansıdı. Baysal ve Yurtçu çiftinin sık sık öpüşmesi ve aşk tazelemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Teşkilat dizisiyle olay yapan Deniz Baysal, tatil manzaralarıyla gündem oldu! 9