Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine yurt dışından bir oyuncu geldi!

Kuruluş Osman dizisine yurt dışından bir oyuncu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Üçüncü sezonu devam eden dizinin hem hikayesi hem oyuncu performansı hem de reytingleri çok iyi gidiyor.

atv’nin gurur duyduğu yapımlardan olan Kuruluş Osman’a Almanya’dan bir aksiyon oyuncusu katıldı. Yabancı bir savaşçı karakter için yapılan bu transfer dikkatleri çekti.

Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu diziye Yazmeen Baker’in katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Julia karakteri ile önümüzdeki bölümlerde izleyicilere buluşacak olan oyuncu, sette çalışmalarda yer almaya başlayacak.

Kuruluş Osman dizisine yurt dışından bir oyuncu geldi! 7

Yabancı bir savaşçı kadını canlandıracak olan Yazmeen Baker, hikayeye renk katacak birisi olarak gözüküyor. Yazmeen Baker izleyicilerin yakından tanıdığı bir isim aslında… Yıllar önce Türkiye’de de yayınlanan Kobra takibi isimli Alman dizisinde rol alan Baker, ayrıca Kertenkele isimli yapımda da Ateş karakterine hayat vermişti.

Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları Sadakatsiz ile reyting mücadelesine devam ediyor. Dizinin her bölümü milyonları etkiliyor ve tüm kişiler ile ABC1 gruplarında da birincilikler gelmeye devam ediyor.