Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinde sorun çıktı, yeni karar açıklandı!

Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinde sorun çıktı, yeni karar açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit’in etkileyici performansı ile başrolün hakkını verdiği Kuruluş Osman dizisinde koronavirüs önlemleri artırıldı. Dizinin yapımcı firması Bozdağ Film’den yapılan duyuruda çekimlerde sıkıntılar yaşandığını bildirdi.

İstanbul, Riva’da dünya standartlarında oluşturulan pilatoda çekimleri yapılan Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonuyla yoluna devam eden bir yapım. Çok iyi reytingler alan ve Gönül Dağı ile birlikte bu sezonun en başarılı dizilerinden olan Kuruluş Osman’ın çekimlerinde yaşanan aksama da yayın tarihinde değişiklik yaşanmasına neden oldu.

atv’nin iddialı dizisi Ocak ayının ilk 2 haftasında ekranda olmayacak. Dizinin yeni bölümünün 19 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Bozdağ Film tarafından yapılan açıklamada hem Destan hem de Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinde yaşanan sıkıntıdan bahsedildi ve yeni karar şu ifadelerle duyuruldu:

“Son dönemde Türkiye’de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona vakaları setlerimizi de etkilemiş olup, bazı oyuncularımızın testlerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle, Destan ve Kuruluş Osman dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır.

Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir, Destan ve Kuruluş Osman’ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz.

Destan 18 Ocak Salı ve Kuruluş Osman 19 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle atv ekranında olacak.”

Kuruluş Osman dizisinin çekimlerinde sorun çıktı, yeni karar açıklandı! 25