Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde çekimlerde sıkıntı çıktı, yeni bölüm tarihi ertelendi!

Destan dizisinde çekimlerde sıkıntı çıktı, yeni bölüm tarihi ertelendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi ile Kuruluş Osman, atv’nin son dönemde öne çıkan iki tarihi yapımıdır… Destan yeni başladı ama geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Kuruluş Osman ise üçüncü sezonu ile çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan dizisi, savaşçı bir kadın kahramanın iktidara yürüyüşünü konu alıyor. Akkız karakterinde izlediğimiz Ebru Şahin, Hercai tecrübesinin ardından çok farklı bir karakter ile ekrana dönüş yaptı.

Tüm kişiler kategorisinde de Salı akşamlarının birincisi olmayı üst üste başaran Destan dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise aynı başarıyı yakalayamıyor. Destan’ın beklenenden biraz daha düşük reytingler aldığı gerçeği de ortada…

Destan ayrıca sosyal medya etkileşimlerinde de henüz arzu edilen iyi seviyeye gelemedi. Yine de sezonun iyi ve güçlü yapımlarından birisi olan Destan’ın yolu açık görünüyor.

Destan dizisinde çekimlerde sıkıntı çıktı, yeni bölüm tarihi ertelendi! 8

Çekimleri özel pilatoda devam eden Destan’da bazı sıkıntılar çıktı. Kuruluş Osman’da da olduğu gibi her iki dizinin setinde de koronavirüs vakalarına rastlandı. Bu durum da çekimlerin aksamasına neden oldu.

Destan dizisinin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler ise Ocak ayının ilk haftasında kolay bölümü izlemek durumunda kaldı. Gelecek hafta da yeni bölüm yok. Yani Destan dizisi koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlerde yaşanan aksamaların etkisiyle ertelendi.

Dizinin 7. yeni bölümünün 18 Ocak Salı akşamı yayınlanacağı Bozdağ Film tarafından duyuruldu. İşte Destan ve Kuruluş Osman dizileriyle ilgili yapılan açıklama:

“Son dönemde Türkiye’de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona vakaları setlerimizi de etkilemiş olup, bazı oyuncularımızın testlerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle, Destan ve Kuruluş Osman dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır.

Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir, Destan ve Kuruluş Osman’ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz.

Destan 18 Ocak Salı ve Kuruluş Osman 19 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle atv ekranında olacak.”

Destan dizisinde çekimlerde sıkıntı çıktı, yeni bölüm tarihi ertelendi! 9