Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin vedasıyla ilgili detaylar netleşti!

Kuruluş Osman dizisinin vedasıyla ilgili detaylar netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman, 2. sezonu ile büyük bir ilgi gördü. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi atv ekranında milyonları etkilemeye devam ediyor.

Çok başarılı bir performans sergileyen dizinin oyuncuları, yoğun bir çalışma temposuyla işlerine devam ediyor. Burak Özçivit, bu sezon yaz aylarında da çalışacaklarını söylemişti. Kuruluş Osman dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da merakla bekleniyordu. Şimdiye kadar 61 .bölümü yayınlanan dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

62. yeni bölümü ile 9 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Kuruluş Osman’ın vedasına sadece 3 bölüm kaldı… Dizinin 64. bölümü itibariyle sezon arası vereceği ortaya çıktı.

Bu da demek oluyor ki, 23 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 64. bölüm ile birlikte ekip dinlenmeye çekilecek. Burak Özçivit de geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Temmuz ayına kadar sürebileceğini ifade ederek bir anlamda sezonu geç kapatacaklarına vurgu yapmıştı.

Kuruluş Osman, bu sezonun en etkileyici yapımlarından birisi oldu. Hem hikayesi hem karakterlerin güçlü duruşu ve yeni isimlerle farklı bir konsept ile ekrana gelen dizi, ilk sezonundan çok daha etkileyiciydi.