Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev final yaptı ama en büyük kazanım Helin Kandemir oldu!

Kağıt Ev final yaptı ama en büyük kazanım Helin Kandemir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Helin Kandemir genç isimlerden birisi ve ekranda çok başarılı roller yaparak herkesi şaşırttı. İlk olarak İsimsizler dizisinde Pelin Akıncı olarak setlere adım atan oyuncu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise Elif karakterine hayat vermişti.

Hakan Muhafız dizisinde Ceylan olarak kadroda yer alan Kandemir, aslı çıkışını ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Kibrit karakteri ile gerçekleştirdi. Araya Azizler filminde Cansu’yu da sıkıştıran Kandemir, bir dram dizisinde müthiş performansıyla da hayranlarını mest etti.

Genç oyuncu, Kağıt Ev isimli Star TV dizisinde Cemre Fırtına karakterinde adeta gözleri kamaştırdı. Cemre karakterinin tüm psikolojik sıkıntılı hallerini ekrana yansıtmayı çok iyi başaran oyuncu, herkesi de fazlasıyla şaşırttı. Kağıt Ev dizisi belki 8 bölümlük bir yapım olarak kaldı ve birçok hayranını final yaparak üzdü.

Ancak Helin Kandemir’in kazanılması anlamında bu dizi çok faydalı bir yapım oldu… Oyuncu, finalin ardından twitter hesabından veda mesajı yayınladı. Hayranları ise övgü dolu ifadelerle müthiş performansını bir kez daha kutladı.

Kandemir, mesajında şöyle yazdı: “Sana baktığımda kötüyü değil, çok ama çok hasta bir “çocuk” görüyorum. Bir gün bir yerlerde ”iyileştiğini” görmek de isterim. Sana tanık olmak Bir oyuncu olarak zevk, genç bir kız olarak çok üzücüydü. Hoşçakal Cemre.”

Kağıt Ev final yaptı ama en büyük kazanım Helin Kandemir oldu! 7