Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, Sadakatsiz’in şovuna izin vermedi! Doğduğun Ev Kaderindir reytingde bir harika!

Kuruluş Osman, Sadakatsiz’in şovuna izin vermedi! Doğduğun Ev Kaderindir reytingde bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çarşamba rekabetinde bu hafta Star TV’nin Sol Yanım dizisi düşük oranlarla veda etti. Gelecek hafta ise bu rekabete Fox TV, Masumiyet isimli yeni dizisi ile katılacak ve neler olacağını bekleyip göreceğiz. Peki 17 Şubat Çarşamba akşamı reyting sonuçları nasıl geldi?

atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, Sadakatsiz dizisini bu hafta hem total hem de ABC1 gruplarında geçmeyi başararak birincilik kürsüsüne oturdu. Dizi AB grubunda ise diğer kategorilere göre düşük seyrediyor. AB’de 9’lara ulaşabilen Kuruluş Osman, total ve ABC1’de ise 13’leri elde edebiliyor.

Sadakatsiz dizisi ise tüm kategorilerde iki haneli reytingler elde etmeyi başardı. AB’de 12’li oranla birincilik elde eden dizi, totalde ve ABC1 gruplarında ise rakibinin gerisinde kalarak ikinciliği kabul etti. Bu iki kategoride 11-12 oranlarda bulunan Sadakatsiz, sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor.

tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir de dün akşam yine çok iyi sonuçlar aldı. Total ve AB’de 6’larda bulunan dizi, ABC1’de ise 7’li oranlara geldi. İyi bir yükseliş sergileyen dizinin totalde günü 8. bitirdiğini, AB ve ABC1’de ise 5. olduğunu belirtelim.

Benim Adım Melek dizisi ise ortalama reytinglerle yoluna devam ediyor. Hikayenin sıkmaya başlaması en büyük handikap. Ancak senaristler olayları sakız gibi sündürmekten vazgeçmiyor. 3’lü reytinglerde yer alan dizinin totalde 15. olduğunu görüyoruz. AB grubunu 12. sırada tamamlayan TRT1 dizisi, ABC1’de ise günü 14. olarak bitirdi.

Sol Yanım dizisi ise Star TV ekranına 12. bölümü ile birlikte veda etti. Final bölümü beğenilmedi ve aceleye geldiği eleştirileri sosyal medyada dalga dalga yayıldı. Sol Yanım yine düşük reytinglerle final yaparak, ekran ömrünü tamamladı.

İşte 17 Şubat Çarşamba günü en çok izlenen yapımlarda ilk 10 listesi:

Kuruluş Osman, Sadakatsiz'in şovuna izin vermedi! Doğduğun Ev Kaderindir reytingde bir harika! 7