Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kusursuz’ dizisinin iptali konuşulurken, dizinin oyuncusu Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı!

‘Kusursuz’ dizisinin iptali konuşulurken, dizinin oyuncusu Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yetenekli oyuncu Sercan Badur, en son TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan  ‘Tövbeler Olsun’ adlı absürd komedi dizisinde ‘Buğra Horanta’ karakterine hayat vermiş ve izleyici tarafından çok sevilmişti.

‘Tövbeler Olsun’un final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu,  Cem Karcı’nın hazırlıklarına devam ettiği Blu TV’de yayınlanacak olan ‘Kusursuz’ isimli dizide rol alacaktı. Sercan Badur’la birlikte, Furkan Andıç, Aybüke Pusat ve Büşra Develi gibi isimlerin de rol alacağı ‘Kusursuz’ dizisinin, yüksek bütçesinden dolayı iptal edildiğinin haberini vermiştik.

‘Kusursuz’ dizisinin iptali konuşulurken, dizinin oyuncusu Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı! 9

Dizinin iptali konuşulurken, Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı. Oyuncu, instagram hesabından Amsterdam ve Barcelona’dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Badur’un instastorysinde çocukluk arkadaşı ile çektirdiği bir fotoğraf dikkat çekti. Arkadaşı ile geçmiş ve günümüzden iki fotoğrafı paylaşan Badur’un çocukluğunda da aynı olduğu hiç değişmediği gözlerden kaçmadı.

‘Kusursuz’ dizisinin iptali konuşulurken, dizinin oyuncusu Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı! 10

‘Kusursuz’ dizisinin iptali konuşulurken, dizinin oyuncusu Sercan Badur Amsterdam’da ortaya çıktı! 11