Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baht Oyunu’ oyuncuları gerçek hayatta dizideki karakterlerine aşık olur muydu?

‘Baht Oyunu’ oyuncuları gerçek hayatta dizideki karakterlerine aşık olur muydu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi  ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Ada’ ve ‘Bora’ karakterlerini canlandıran Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel iyi bir ikili oldu.

Dizinin başarısında şüphesiz iki ismin enerjilerinin tutmasının da payı yüksek. ‘Baht Oyunu’nda, ilk aşkı ve inancı arasında kalan ‘Ada’ ile patronu ‘Bora’nın hikayesi anlatılıyor.

'Baht Oyunu' oyuncuları gerçek hayatta dizideki karakterlerine aşık olur muydu? 9

İkili,  Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.  Peki çiftin en favori ‘adbor’ sahnesi hangisi? İki isim de ‘Kamp sahnesi’ni favori sahnesi olarak seçti. İkili, gelecek bölümlerde yayınlanacak ‘Çilingir sahnesi’nin de favori sahneleri arasında yer alabileceğini belirtip izleyiciye tüyo verdiler.

'Baht Oyunu' oyuncuları gerçek hayatta dizideki karakterlerine aşık olur muydu? 10

‘Ada’ karakterinin her sahnesinde gülme krizine girdiğini söyleyen Aytaç Şaşmaz, partneri Cemre Baysel’in özellikle doğaçlama sahnelerine çok güldüğünü belirtti.Cemre Baysel kararsız birisi olduğunu söylerken, Aytaç Şaşmaz ise kararlı bir kişiliği olduğunu belirtti. İki oyuncu da hayranlarından gelen bir soru üzerine, bahta ve kısmete inandıklarını belirttiler. ‘Cemre Baysel, “Bahta, kısmete inanırım, yaptığım her iş, çıktığım her yol bahtımda varmış derim” dedi.

'Baht Oyunu' oyuncuları gerçek hayatta dizideki karakterlerine aşık olur muydu? 11

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisi birlikte rol alacağınızı öğrendiğinizde ilk düşünceniz ne oldu’ sorusuna ise, ‘Çok sevindik çünkü birbirimizin nasıl oyuncular olduğunu biliyorduk, ancak çalıştıkça daha da çok mutlu olduk” yanıtını verdiler.  ‘Gerçek hayatta Cemre, ‘Bora’ya aşık olur muydu?’ sorusuna Cemre Baysel; “Olurdum ama çok sinirli, biraz sinirine hakim olması gerek” yanıtını verirken, Aytaç Şaşmaz ise “Ben de ‘Ada’nın enerjisine aşık olurdum” yanıtını verdi.

Cemre Baysel; “Ada gibi batıl inançlarım yok, nazara inanıyorum sadece” açıklamasıyla dikkat çekerken, partneri Aytaç Şaşmaz ise ‘batıl inançları var’ açıklamasıyla şaşırttı. Şaşmaz; Annemden dolayı, sönmüş ateşin külüne basmam ve merdivenin altından geçmem” açıklamasını yaptı.

‘Baht Oyunu’ oyuncuları Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in sosyal medyadan gelen soruları yanıtladıkları Onedio videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;