Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın yönetmeni Ersoy Güler’in yeni dizisinde başrol Bora Akkaş’ın oldu!

Kuzey Yıldızı’nın yönetmeni Ersoy Güler’in yeni dizisinde başrol Bora Akkaş’ın oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam dizisinden sonra Bora Akkaş ses getirecek yeni bir dizide yerini alacak. Bu sefer dijitale değil televizyon ekranına dönüş yapacak olan Bora Akkaş, İçimizden Biri isimli yeni dizinin başrolü için anlaşma yaptı.

2 sezon süren ve büyük bir izleyici kitlesini etkileyen Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni Ersoy Güler’in yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu biliniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, son kulis bilgilerini paylaştı.

BluTV’de yayınlanan Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yeşilçam dizisinde Hakan karakterini Bora Akkaş canlandırıyor. İlk sezonu başarıyla tamamlanan dizinin ikinci sezon çekimleri de başlamıştı. Bora Akkaş, yeni dönemde sadece dijitalde değil, televizyon ekranında da olmaya karar verdi.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeni Ersoy Güler'in yeni dizisinde başrol Bora Akkaş'ın oldu! 8

Yakında Marmaris’te çekimlerine başlanacak olan İçimizden Biri isimli dizide Bora Akkaş’ın yanı sıra; Mustafa Avkıran, Renan Bilek ve Derya Alabora gibi usta isimler de bulunuyor.

Dizinin kadın başrolü için ise görüşmelerin devam ettiği henüz bir netlik olmadığı ifade ediliyor.

Ersoy Güler’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği proje için ekip temmuz sonunda Marmaris’te bir araya gelecek.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeni Ersoy Güler'in yeni dizisinde başrol Bora Akkaş'ın oldu! 9

Show TV’de yayınlanacak olan yeni dizide Bora Akkaş’ın karakteri de merak ediliyor. Bugüne kadar birçok farklı karakterde izlediğimiz oyuncu, 2002 yılında bu yana setlerde yer alıyor.

Geniş Aile isimli sevilen aile dizisinde Zekai karakteri ile öne çıkan Bora Akkaş, Aslan Ailem dizisinde Mutlu karakteriyle de akıllarda kalmıştı.

Birbirinden farklı rolleri başarıyla canlandırmasıyla bilinen oyuncu, geçen yıl da Tutunamayanlar isimli TRT1 dizisinde Yağız karakterinde yer almıştı.