Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’dan neden ayrıldı? İşte şok edecek iddia!

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’dan neden ayrıldı? İşte şok edecek iddia!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin reytingleri en başarılı dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam sezon finaliyle yayınına ara verdi. Dizi eylül ayında 4. sezonuyla ekranlara gelmeye devam edecek.

Dün akşam dizide, hikayenin ana karakterlerindin biri hayatını kaybetti. Bir Zamanlar Çukurova’ın ilk bölümünden bu yana rol alan Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakteri öldü ve diziden ayrıldı. Bu durum izleyicilerde büyük soru işareti yarattı.

Dizinin esas oyuncularından biri olan Murat Ünalmış’ın ayrılığı hiç de beklenen bir durum değildi. Ancak bu ayrılığın arkasında yatan sebeple ilgili iddia daha da şaşırtıcı oldu. İddialara göre Ünalmış dizideki bir başka oyuncu yüzünden projeye veda etti.

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova'dan neden ayrıldı? İşte şok edecek iddia! 8

İddiaya göre Murat Ünalmış’ın ayrılığının sebebi dizide Fikret Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık. Birkaç ay önce Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında büyük bir kavga yaşandı. İddiaya göre olaylar şöyle gelişti: Çekimler sırasında Kerem Alışık bir sahneyi değiştirmek istedi. Ancak Murat Ünalmış, Alışık’ın değişiklik talebine karşı çıktı.

Ünalmış’ın itirazı üzerine kavga büyüdü ve Kerem Alışık’ı diğer oyuncuya hakaret etti. Yönetmen ve ekip kavgayı yatıştırmaya çalışsa da iki oyuncu sakinleşmedi ve çekimler durdurulmak zorunda kaldı. Murat Ünalmış da diziden, Kerem Alışık kendisine hakaret ettiği için ayrıldı.

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova'dan neden ayrıldı? İşte şok edecek iddia! 9

İddialardan bir tanesi de, bir süre önce projeye veda eden Uğur Güneş’in ayrılığının sebebi de Kerem Alışık’tı. Bu iddialar doğru mu bilemiyoruz. Ancak eğer doğruysa, dizinin perde arkasında ciddi bir gerilim var.

Murat Ünalmış’ın ayrılığıyla daha önce dizideki başrol oyuncusu beş idi, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son ayrılıkla başrolde sadece Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık kaldı. Bu durumda dizinin 4. sezonunda aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı büyük soru işareti oldu.