Ana sayfa Sosyal Medya Leyla dizisinde Yiğit Kirazcı çok farklı bir rolle ekrana dönüş yaptı!

Leyla dizisinde Yiğit Kirazcı çok farklı bir rolle ekrana dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, Hilal Saral’ın yönetmenliğinde NOW’da ilk bölümüyle ekranlara gelen ‘Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…’ güçlü oyuncu kadrosu, duygu dolu hikayesi ile dikkatleri çekti.

Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizide başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı, Nur’un (Gonca Vuslateri) sevgilisi, düzenbaz Mali karakteriyle hikayenin kilit noktasında yer alacak.

Yiğit Kirazcı, ‘Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…’ dizisinde hayat verdiği Mali karakteriyle ilgili düşüncelerini şöyle paylaştı:

“Paralel kurguda bir insanın iki farklı zamanında olmak çok enteresan ve çekici geldi. Yani bir insanın 15 sene öncesi ve sonrasını canlandırma fikri çok cezbedici zira birbirlerinin üzerine kurulan bir yapıları var. Mali, uyumlanmak zorunda kalınca filtreleri oluşan, kendini iyileştirecek kadar bilgisi olmayan özünde yırtıcı birisi.”

Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u buluşturan ‘Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…’ çarşamba akşamları 20.00’de NOW’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.